ZINC PRIMER

________________________

ZINC PRIMER (shtresë e poshtme antikorozive me jone zinku fosforik)

Kodi: 30

..................

Veshje e cilësisë së lartë me veti të shkëlqyera antikorozive. Mund të mbrojë çdo sipërfaqe hekuri dhe ta përgatisë atë për veshjen e sipërme. Mekanizmi i mbrojtjes bazohet në aktivitetin e joneve fosforike të zinkut. Aplikohet në sipërfaqe, ku dëshirojmë mbrojtje absolute dhe rezistencë të madhe.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë gri. (Karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml, 2.5Lt