YDROCHROMA

________________________

YDROCHROMA (bojë shtesë e bardhë për tavanet e brendshme)

Kodi: 06

..................

Bojë ekstra e bardhë për përdorim të brendshëm. Aplikohet lehtësisht dhe përhapet pa lënë asnjë shenjë. Është rezistent ndaj gërryerjes së thatë dhe mbulohet me dy duar.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt