YDROCHROMA ULTRA

________________________

YDROCHROMA ULTRA (bojë ekstra e bardhë për tavanet e brendshme)

Kodi: 01YDO

..................

Ydrochroma me bardhësi të shkëlqyer dhe mbulim të lartë për lyerjen e sipërfaqeve të brendshme (mure, tavane). Është shumë i lehtë për t'u aplikuar dhe rezistent ndaj fërkimit të thatë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 3Lt, 9Lt