YACHT VARNISH

________________________

YACHT VARNISH

Kodi: ycht

..................

Llak mbrojtës dhe dekorativ i pastër jahti për sipërfaqe druri, i përshtatshëm për përdorim të jashtëm. Ofron mbrojtje afatgjatë dhe rrit bukurinë natyrore të drurit. Ai përmban filtra UV për rezistencë më të mirë ndaj UV-së dhe qëndrueshmëri në natyrë. Aplikohet lehtë pa u varur dhe jep një film të fortë dhe elastik. Rekomandohet për jahte dhe çdo punim druri si dyer, dritare dhe korniza.

Nuancat: E disponueshme me shkëlqim transparente dhe satin.

Sasia: 5lt, 16lt, 200Lt