Step Latex

________________________

STEP LATEX (bojë murature emulsioni me cilësi të lartë)

Kodi: ycht-w

..................

Llak jahti mbrojtës dhe dekorativ me bazë uji për sipërfaqe druri, i përshtatshëm për përdorim të jashtëm. Ofron mbrojtje afatgjatë dhe rrit bukurinë natyrore të drurit. Ai përmban filtra UV për rezistencë më të mirë ndaj UV-së dhe qëndrueshmëri në natyrë. Aplikohet lehtë pa u varur dhe jep një film të fortë dhe elastik. Rekomandohet për jahte dhe çdo punim druri si dyer, dritare dhe korniza.

Nuancat: E disponueshme në shkëlqim transparent, saten ose mat.

Sasia: 750ml, 3Lt, 16Lt