XYLOFINE

________________________

XYLOFINE (stuko druri me bazë uji, ideal për riparimin e defekteve në sipërfaqe druri)

Kodi: XLFN

..................

Stuko druri me bazë uji, ideale për riparimin e defekteve në sipërfaqe druri, si vrima, çarje, kontrollim të sipërfaqeve, çarje, zgavra etj. Lëmohet lehtë, thahet shpejt dhe fort dhe nuk tkurret.

Nuancat: E disponueshme në 18 nuanca (Karta e ngjyrave)

Sasia: 250gr