WOOD CARE

________________________

WOOD CARE (mbrojtja e drurit)

Kodi: 36

..................

Material mbrojtës për të gjitha sipërfaqet prej druri. I përshtatshëm për qëndrueshmëri afatgjatë të të gjitha sipërfaqeve prej druri të ekspozuara ndaj mjedisit të jashtëm. Ofron rezistencë të lartë ndaj kushteve të motit dhe mbron nga rrezatimi ultravjollcë UVA & UVB dielli.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente, në 16 nuancat e gatshme sipas kartës së ngjyrave (KARTA E NGJYRAVE), në bazën TR me mundësi ngjyrosjeje përmes sistemit Irida në 60 nuanca.

Sasia: 750ml, 2,5Lt & 16Lt