WOOD CARE WATER BASED

________________________

WOOD CARE WATER BASED (Mbrojtës me bazë uji për dru)

Kodi: 40

..................

Mbrojtës me bazë uji për të gjitha sipërfaqet prej druri. I përshtatshëm për qëndrueshmëri afatgjatë të të gjitha sipërfaqeve prej druri të ekspozuara ndaj mjedisit të jashtëm. Ofron rezistencë të lartë ndaj kushteve të motit dhe mbron nga rrezatimi ultravjollcë UVA & UVB dielli.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente dhe në nuancat tona (karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml, 2,5Lt & 16Lt