WHITE SPIRIT

________________________

WHITE SPIRIT

Kodi: w.s.

..................

Tretës me cilësi të lartë për sistemet më të bazuara në tretës. Është një përzierje e hidrokarbureve alifatike dhe aromatike. Na ndihmon të rregullojmë viskozitetet e bojrave me bazë tretës. Për më tepër, na ndihmon të pastrojmë veglat e përdorura.

Sasia: 400ml, 750ml, 4lt, 16lt