WAX FOR CHALK EFFECT PAINT

________________________

WAX FOR CHALK EFFECT PAINT (dyll për bojë me efekt shkumës

Kodi: 14-KE

..................

Shtresë mbrojtëse e bojrave me shkumës, për shkak të absorbueshmërisë së tyre të lartë. Dylli mbron plotësisht sipërfaqen dhe lë një fund saten.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente dhe me ngjyra nëpërmjet sistemit të ngjyrosjes në 4 nuanca (Karta e ngjyrave)

Sasia: 180ml