VELVET LATEX

________________________

VELVET LATEX (bojë emulsioni ekonomik me mbulim të lartë)

Kodi: VLVT

..................

Bojë emulsioni me cilësi të mirë për përdorim të brendshëm. Ofron mbulim të madh dhe bardhësi të qëndrueshme. Prodhon një fund mëndafshi dhe është shumë i lehtë për t'u aplikuar. Përdoret aty ku nuk kërkojnë shpesh fërkim të sipërfaqes.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 3Lt, 9Lt