VELVET ACRYL

________________________

VELVET ACRYL (Bojë ekonomike akrilike çimento me mbulim të lartë)

Kodi: VELACR

..................

Bojë akrilike me cilësi të mirë për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Ofron mbulim të madh dhe bardhësi të qëndrueshme. Përbërja akrilike e bën atë rezistent ndaj çimentos alkali.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 3Lt, 9Lt