VELATURA

________________________

VELATURA (shtresë e poshtme për bojërat e smaltit)

Kodi: 17

..................

Veshje e bardhë ideale për çdo sipërfaqe druri të brendshme dhe të jashtme. Aplikohet shumë lehtë, përhapet në mënyrë të mrekullueshme dhe siguron mbulim të madh për përgatitjen e shtresës së sipërme.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 375ml, 750ml, 2.5Lt