VELATURA WATER BASED

________________________

VELATURA WATER BASED (shtresë e poshtme me bazë uji për bojërat e smaltit)

Kodi: 29

..................

Veshje me bazë uji për të gjitha sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme prej druri. Aplikohet lehtësisht dhe siguron mbulim të madh dhe ngjitje të lartë. Është pothuajse pa erë dhe e lehtë për t'u përdorur.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 2.5Lt