VARNISH FOR CHALK PAINT

________________________

VARNISH FOR CHALK PAINT (Llak për bojë shkumës)

Kodi: 14-BK

..................

Llak me bazë uji, ideal për mbylljen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të lyera me shkumës. Mbron nga lagështia, përdorimi i përditshëm dhe mund të lahet me sapun dhe ujë. Ka nivelim të shkëlqyer dhe rezistencë të lartë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente dhe me ngjyra nëpërmjet sistemit të ngjyrosjes në 4 nuanca. (Karta e Ngjyrave)

Sasia: 375ml