UNMOULD HYDROCHROMA

________________________

UNMOULD HYDROCHROMA (bojë shtesë e bardhë për tavanet e brendshme)

Kodi: 01ANY

..................

Bojë ekstra e bardhë për përdorim të brendshëm. Ka rezistencë të madhe në kërpudhat e lagështisë dhe në gërryerjen e thatë dhe mbulon të gjitha sipërfaqet me dy duar. Sugjerohet për përdorim në banja, kuzhina dhe përgjithësisht në çdo vend që favorizon rritjen e mykut dhe mykut.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 0,75Lt, 3Lt, 9Lt