ULTRA PRIMER

________________________

ULTRA PRIMER (primer special me mbulim të lartë për përdorim të jashtëm)

Kodi: 01-ASO

..................

Primer special me bazë uji për përdorim të jashtëm me mbulim të lartë përpara aplikimit të suvasë përfundimtare. Ai forcon ngjitësin që tashmë është vendosur, kështu që shtresa përfundimtare aplikohet në mënyrë perfekte. Redukton konsumin e suvasë, duke mbuluar plotësisht ngjitësin dhe duke siguruar pamjen uniforme të ngjyrosjes së tij. I përshtatshëm për çdo shtresë përfundimtare që ju zgjidhni.(akrilik, silikon, granit, etj.)

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe në shumë nuanca përmes sistemit tonë të ngjyrosjes

Sasia: 5kg, 15kg