TILE PAINT

________________________

TILE PAINT (bojë speciale për vendosjen e pllakave në banjë dhe kuzhinë)

Kodi: 06XPL

..................

Bojë speciale për vendosjen e pllakave në banjë dhe kuzhinë. Zbatohet drejtpërdrejt pa shtresë dhe jep rezultate të shkëlqyera. Ka ngjitje të shkëlqyer dhe rezistencë të lartë ndaj ujit, gërryerjes, sapunëve etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 2.5Lt