TILE PAINT-W

________________________

TILE PAINT-W

Kodi: 14-NXP

..................

Ngjyrë speciale e tretshme në ujë për lyerjen e pllakave në banjë dhe kuzhinë. Aplikohet direkt pa substrat dhe krijon një rezultat të shkëlqyer. Ka ngjitje të shkëlqyer dhe rezistencë të lartë ndaj ujit, gërryerjes, sapunëve etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza.

Sasia: 750ml, 2.5 lt