THERMOSIL

________________________

THERMOSIL (suva termike silikoni, gati për përdorim)

Kodi: THER

..................

Suva termike akrilike silikoni e gatshme për përdorim me filtër UVA & UVB. Është i disponueshëm në 4 granula të ndryshme - 1mm, 1,5mm, 2mm dhe 2,5mm. Aplikohet në të gjitha materialet e ndërtimit si suva, beton, pllaka çimentoje, pllaka gipsi etj. Është i destinuar sa për përdorim të brendshëm aq edhe të jashtëm. Mund të aplikohet edhe si shtresë reliev dekorative sipas mënyrës së aplikimit të shtypur dhe të grirë. Për shkak të fleksibilitetit të lartë dhe ngjitjes së tij të shkëlqyer, është ideal si veshje përfundimtare në konstruksionet për termoizolimin e pasëm të ndërtesave.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe në çdo nuancë tjetër përmes sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 25kg