THERMOLIFE

________________________

THERMOLIFE (bojë emulsioni izolues me cilësi të lartë)

Kodi: THRMLF

..................

Bojë izoluese me cilësi të lartë, perfekte për izolimin e brendshëm. Me nano termike qeramike specifike që përmban, izolon hapësirën tuaj nga të tre mënyrat e transferimit të nxehtësisë. Në të njëjtën kohë, ajo e shfrytëzon këtë karakteristikë për të na ofruar një mjedis më të ngrohtë dhe më të shëndetshëm, duke ofruar mbulim të shkëlqyeshëm me një fund mëndafshi. Gjithashtu prodhon një sipërfaqe që lahet. Bojë izoluese Thermolife është një risi e Hromodhomit. Është një produkt që sipas matjeve tona ofron aftësinë e një ngrohjeje më të shpejtë deri në 80% duke pasur si rezultat kursim edhe më të madh të energjisë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt

THERMOLIFE

________________________