THERMOFYLAX

________________________

THERMOFYLAX (pllakë polistiren e ekstruduar e izoluar me nxehtësi)

Kodi: 40-THE

..................

Pllakë termoizoluese me polistiren të ekstruduar me pllakë graniti për përdorim të jashtëm. THERMOFYLAX vendoset sipër hidroizolimit që kemi aplikuar më parë dhe e mbron atë përgjithmonë. Avantazhi kryesor i THERMOFYLAX, përveç vetive të shkëlqyera termoizoluese, është instalimi i lehtë dhe i shpejtë, falë konfigurimit të tij anësor, i cili siguron shmangie robotike. urat termike si dhe stabilitet më të mirë.

Është i prekshëm ndaj kushteve të motit dhe ka një sipërfaqe të veçantë mat që nuk rrëshqet. THERMOFYLAX disponohet në nuanca të lehta të pllakave si dhe në trashësi të ndryshme izolimi (5cm, 7cm & 8cm). Një avantazh i madh i produktit është pesha e tij e vogël për metër katror (23 kg / m²) dhe dimensionet e tij në 30x60 cm. rezulton në vendosjen më të shpejtë të pllakave në krahasim me produktet më të vogla konkurruese.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt