THERMOFLEX

________________________

THERMOFLEX (bojë termoizoluese akrilike e certifikuar)

Kodi: THRMNFLX

..................

THERMOFLEX është një bojë akrilike e cilësisë së lartë, termoizoluese speciale për mure të jashtme dhe tarraca. Përbërja e tij përmban nanorruaza të veçanta termoqeramike, të cilat ofrojnë veti termoizoluese, të cilat kontribuojnë në kursimin e energjisë në dimër dhe në verë. Aplikohet në çdo lloj sipërfaqeje të re apo të vjetër.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt