TEAK OIL

________________________

TEAK OIL (vaj me bazë uji për dru tik dhe ekzotikë)

Kodi: TKL

..................

Vaj pa ngjyrë dru tik për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në dru të fortë. Përpunim i veçantë me filtra UV që mbron dhe mirëmban mobiljet e jashtme, tavolinat e druve prej tik ose druri ekzotik. Ushqen dhe mbron nga uji, dielli, kripësia dhe substancat yndyrore. E lë drurin të marrë frymë duke zgjedhur bukurinë e tij natyrore. Kur thahet nuk njolloset.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente.

Sasia: 750ml, 2,5Lt