SUPER HARD

________________________

SUPER HARD (ngurtësues për bojërat e smaltit me bazë alkide))

Kodi: SUPER

..................

Aditiv për bojërat e smaltit me bazë alkide. Përshpejton tharjen dhe zhvillimin e fortësisë në filmin përfundimtar. Ruan shkëlqimin edhe në kushtet më të pafavorshme të motit.

Nuancat: Transparente

Sasia: 375ml, 750ml, 5Lt