STAMPED FLOORS VARNISH

________________________

STAMPED FLOORS VARNISH

Kodi: 35

..................

Material izolues special pa ngjyrë, i zhvilluar posaçërisht për dekorimin dhe mbrojtjen e gurëve dhe materialeve të ngjashme ndërtimore si tulla dekorative, qeramika, gurë karistos etj. Depërton thellë në poret e gurit dhe siguron një sipërfaqe me shkëlqim që ndriçon ngjyrat e gurit natyror. Është i qëndrueshëm në goditjet dhe dëmtimet e ecjes, në zverdhje, qërim dhe është i lehtë për t'u përdorur.

Nuancat: E disponueshme me shkëlqim transparent dhe saten

Sasia: 750ml, 2,5Lt & 16Lt