STONE VARNISH WATER

________________________

STONE VARNISH WATER (Përfundim dekorativ dhe mbrojtës prej guri me bazë uji)

Kodi: STONE

..................

Material izolues special pa ngjyrë me bazë uji, i zhvilluar posaçërisht për dekorimin dhe mbrojtjen e gurëve dhe materialeve të ngjashme ndërtimore si tulla dekorative, qeramika, gurë karistos etj. Ai depërton thellë në poret e gurit dhe siguron një sipërfaqe me shkëlqim që ndriçon ngjyrat e gurit natyror . Është i qëndrueshëm në dëmtimet e goditjeve dhe të ecjes, në zverdhje, në lëkurë. Është e lehtë për t'u përdorur.

Nuancat: E disponueshme me shkëlqim transparent dhe saten

Sasia: 750ml, 2,5Lt