STEP UNMOULD

________________________

STEP UNMOULD (bojë emulsioni e shkrirë me cilësi të shkëlqyer)

Kodi: 05

..................

Bojë Emulsioni STEP UNMOULD është një material që zgjidh problemin e mykut. Përbërja e tij e veçantë e bën atë rezistent ndaj kërpudhave të lagështisë. Rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Sidomos, sugjerohet për përdorim në banja, kuzhina, spitale, shkolla, hotele, industri ushqimore dhe përgjithësisht në çdo vend që favorizon rritjen e mykut dhe mykut.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt