LIFE SIL

________________________

LIFE SIL (bojë akrilike silikoni)

Kodi: 10

..................

Bojë akrilike murature me cilësi të lartë për përdorim të jashtëm, e bazuar në rrëshirë akrilike silikoni. Ai kombinon rezistencën ndaj ujit (duke mbrojtur sipërfaqen nga myku) me përshkueshmërinë e lartë të avullit të ujit, duke siguruar aftësinë që avulli i ujit të largohet lehtësisht. Ka ngjitje të fortë dhe mbulim të lartë. Ideale për zonat me klimë të lagësht dhe kushte të pafavorshme të motit.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt