STEP SATINE

________________________

STEP SATINE (bojë emulsioni luksoze prej sateni)

Kodi: 01PSS

..................

Bojë luksoze emulsioni sateni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ofron mbulim të madh dhe bardhësi të qëndrueshme. Prodhon një sipërfaqe mëndafshi që lahet.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt