STEP PRIMER

________________________

STEP PRIMER (emulsioni i poshtëm akrilik)

Kodi: 20

..................

Veshje ideale për sipërfaqet që do të lyhen me bojëra emulsioni. Ka ngjitje të madhe dhe është ideal për kartonin e gipsit, suvasë, kartonit, sipërfaqeve të trajtuara me spatula etj. Përforcon ngjitjen e bojrave të smaltit dhe redukton konsumin e tyre. Për shkak të përbërjes së tij akrilike mund të përdoret pa problem edhe në muret e jashtme. Për lyerjen e bojrave të emulsionit në sipërfaqe të lyera me HYDROCHROMA është i nevojshëm përdorimi i tij.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe me ngjyrë.

Sasia: 375ml, 750ml, 3Lt, 10Lt