STEP PLASTER PRIMER

________________________

STEP PLASTER PRIMER (nënshtresa e kartonit të gipsit)

Kodi: ASTKAL

..................

Kompenson diferencën e përthithjes midis dërrasës së gipsit dhe të gjitha sipërfaqeve përreth, duke siguruar një rezultat përfundimtar të përsosur, pas bojës.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt