Step Latex

________________________

STEP LATEX (bojë murature emulsioni me cilësi të lartë)

Kodi: 01-PS

..................

Bojë murature emulsioni me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm. Ofron mbulim dhe bardhësi të madhe. Ai prodhon një përfundim mëndafshi dhe është shumë i lehtë për t'u aplikuar. Aplikimi zakonisht bëhet me rrotull, furçë ose pistoletë speciale në një sipërfaqe të pastër. Gjithashtu prodhon një sipërfaqe që lahet. Është pa amoniak.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, 10 nuanca bazë dhe 4 baza. (karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt