STEP LAC

________________________

STEP LAC (bojë smalti me shkëlqim me cilësi të shkëlqyer për metal dhe dru)

Kodi: 31

..................

Bojë smalti me shkëlqim për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme prej druri ose metali për shtëpi dhe varka. Ofron punueshmëri të shkëlqyeshme, tingëllim, qëndrueshmëri deri në zverdhje dhe një shkëlqim të shkëlqyeshëm që zgjat. Është i lehtë për t'u përdorur dhe ka mbulim të madh.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë, në 24 nuanca të kartonit tonë dhe 3 bazat e sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 180ml, 375ml, 750ml, 2.5Lt