STEP LAC WATER

________________________

STEP LAC WATER (bojë smalti satine me bazë uji për metal dhe dru)

Kodi: 14SLN

..................

Bojë saten me smalt me ​​bazë uji për mure të brendshme dhe të jashtme, sipërfaqe druri dhe metalike. Ofron punueshmëri të shkëlqyer, qëndrueshmëri deri në zverdhje dhe një sipërfaqe satine superiore. Është pothuajse pa erë, i lehtë për t'u përdorur dhe ka mbulim të madh.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza.

Sasia: 375ml, 750ml, 2.5Lt