STEP LAC WATER

________________________

STEP LAC WATER (bojë mat smalt me ​​bazë uji për metal dhe dru)

Kodi: 14SL

..................

Bojë mat me smalt me ​​bazë uji për mure të brendshme dhe të jashtme, sipërfaqe druri dhe metalike. Ofron punueshmëri të shkëlqyer, qëndrueshmëri deri në zverdhje dhe një sipërfaqe superiore mat. Është pothuajse pa erë, i lehtë për t'u përdorur dhe ka mbulim të madh. Gjithashtu i përshtatshëm për rilyerjen e tretësit të smaltit të vjetër.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza dhe në 20 nuanca nga karta jonë me ngjyra.

Sasia: 375ml, 750ml, 2.5Lt