STEP LAC SATINE

________________________

STEP LAC SATINE (ojë smalti satine me cilësi të shkëlqyer për metal dhe dru)

Kodi: s.l.satine

..................

Bojë smalti satine për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme metalike ose druri për shtëpi dhe varka. Mund të aplikohet lehtësisht dhe jep përhapje të shkëlqyer. Është e lehtë për t'u përdorur edhe nga amatorët dhe ka një kapacitet fantastik mbulues. Ai jep një sipërfaqe të bardhë që nuk zverdhet.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 375ml, 750ml, 2.5Lt