STEP LAC WATER

________________________

STEP LAC WATER (bojë smalt me ​​bazë uji me shkëlqim për metal dhe dru)

Kodi: 33

..................

Bojë smalti me shkëlqim për mure të brendshme dhe të jashtme, sipërfaqe druri dhe metalike. Ofron punueshmëri të shkëlqyer, qëndrueshmëri deri në zverdhje dhe një shkëlqim superior që zgjat. Është pothuajse pa erë, i lehtë për t'u përdorur dhe ka mbulim të madh. Gjithashtu i përshtatshëm për rilyerjen e tretësit të smaltit të vjetër.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 375ml, 750ml, 2.5Lt