STEP ACRYL

________________________

STEP ACRYL (Bojë çimentoje akrilike 100% cilësore)

Kodi: 07

..................

Zgjedhja juaj më e mirë ndonjëherë për ngjyrosjen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve tuaja të jashtme. Përmban emulsion stiren 100% akrilik që e bën sipërfaqen rezistente ndaj çdo lloj ekspozimi. I pershtatshem per perdorim ne beton, tulla, gips etj. Kishte rezistence te madhe ndaj alkaleve te betonit.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt