THERMOLIFE

________________________

THERMOLIFE (bojë emulsioni izolues me cilësi të lartë)

Kodi: 11

..................

Step Acryl White Spirit është një material perfekt për lyerjen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të jashtme. Përbërja e tij e veçantë tretës-akrilike ofron mbrojtje afatgjatë, qëndrueshmëri në kushte ekstreme të motit dhe në ndotje të ajrit. Aplikohet në beton, suva, tulla etj. Ofron mbulim, ngjitje të madhe dhe aplikohet lehtësisht. Hapi akril w.s. Për shkak të përbërjes së tij përveç sipërfaqeve të jashtme është i përshtatshëm për lyerjen e dyshemeve prej betoni.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe gri.

Sasia: 1Kg, 4Kg, 15Kg