STAMPED FLOORS VARNISH

________________________

STAMPED FLOORS VARNISH

Kodi: STF

..................

Llak akrilik me një përbërës për dysheme betoni të stampuar, i përshtatshëm për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme. Ka ngjitje të fortë, elasticitet dhe rezistencë ndaj kushteve të motit. Thahet për 30 minuta, rilyhet pas 2-3 orësh. Kurim i plotë pas 24 orësh.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente.

Sasia: 5lt, 16lt, 200Lt