SOVACRYL

________________________

SOVACRYL (suva e trashë akrilike e gatshme për përdorim)

Kodi: sov

..................

Suva e trashë akrilike e gatshme për përdorim. Është i disponueshëm në 4 granula të ndryshme - 1mm, 1,5mm, 2mm dhe 2,5mm. Aplikohet në të gjitha materialet e ndërtimit si suva, beton, pllaka çimentoje, pllaka gipsi etj. Është i destinuar sa për përdorim të brendshëm aq edhe të jashtëm. Mund të aplikohet edhe si shtresë reliev dekorative sipas mënyrës së aplikimit të shtypur dhe të grirë. Për shkak të fleksibilitetit të lartë dhe ngjitjes së tij të shkëlqyer, është ideal si veshje përfundimtare në konstruksionet për termoizolimin e pasëm të ndërtesave.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë, në 30 nuanca të kartës sonë me ngjyra dhe në çdo nuancë që dëshironi.

Sasia: 25kg