SOVACRYL GRANIT

________________________

SOVACRYL GRANIT (veshje dekorative akrilike, pastë për pamjen e granitit)

Kodi: SOG

..................

SOVACRYL GRANIT është një shtresë dekorative αkrilike, paste për pamjen e granitit. Aplikohet në të gjitha materialet e ndërtimit, si suva, beton, pllaka çimentoje, gips, etj., si në ambiente të jashtme ashtu edhe të brendshme. Është një produkt ideal si veshje përfundimtare në konstruksione për termoizolimin e jashtëm të ndërtesave por edhe për estetikën. Për shkak të elasticitetit të lartë dhe ngjitjes së shkëlqyer, është ideal si shtresë përfundimtare në ndërtime në ndërtesa me izolim termik.

Përmban agregate me kokrriza të imta që japin një sipërfaqe përfundimtare dekorative në madhësi kokrrizash 1,00-1,5 mm.

• Karakterizohet nga ngjitja e shkëlqyer dhe elasticiteti i lartë.
• Eliminon nevojën për të lyer fytyrat.
• Produkt i gatshëm për përdorim.

Nuancat: E disponueshme në 36 nuanca ngjyrash. (Karta e ngjyrave)

Sasia: 25Kg