SN-7

________________________

SN-7 (lëng ngopjeje uji dhe vaji, me bazë silikoni.)

Kodi: 04-SN

..................

Lëng ngopëse me ujë dhe vaj, me bazë silikoni. Ka aftësi të lartë depërtuese e cila bazohet në strukturën nano-molekulare. Mbron sipërfaqet poroze nga lagështia dhe njollat ​​e kripës. I përshtatshëm për beton, murature, suva, fuga pllakash, pllaka gipsi, pllaka çipsi, gure natyrale etj. Për aplikime të brendshme dhe të jashtme.

Sasia: 1Lt, 5Lt, 16Lt