SL-10

________________________

SL-10 (Uji largues, me bazë silikoni pa tretës)

Kodi: 04-SL

..................

Uji largues, me bazë silikoni pa tretës. Siguron rezistencë jashtëzakonisht të lartë ndaj ujit dhe mbrojtje afatgjatë. Është i përshtatshëm për hidroizolimin e fugave të pllakave dhe mbrojtjen nga shiu i sipërfaqeve të ndryshme si guri natyral ose sintetik, suva, muratura e ekspozuar, tulla dekorative, tjegullat, tjegullat, mermeri i palustruar, betoni i ekspozuar etj.). Mund të përdoret edhe në nënshtresa pak të lagura.

Sasia: 1Lt, 5Lt, 16Lt