SISTEMI I NGJYROSJEJ

__________________________________

Sistemi i ngjyrosjes HROMODHOMI me mikser automatik ose manual të bojës suporton mbi 25000 nuanca moderne dhe tradicionale në të gjitha mallrat e produkteve që përdoren në ndërtesa.

Tani shpejt dhe me besueshmëri ju keni mundësinë t’i dorëzoni klientit tuaj, të gjitha nuancat e zgjedhura me cilësinë tonë.