SEAL-UP

________________________

SEAL-UP (ngjitës çimentoje)

Kodi: 04-STS

..................

Seal Up nga Hromodhomi është një solucion qelqi me një përbërës uji (silikat kaliumi) i tretshëm në ujë, që vepron si përforcues dhe kompakt në sipërfaqet dhe dyshemetë e betonit. Redukton përkeqësimin e shkaktuar nga fërkimi i vazhdueshëm, duke i dhënë jetë sipërfaqes.

Sasia: 1Lt, 4Lt