SAHARA

________________________

SAHARA (material dekorativ me bazë uji me sipërfaqe rëre reliev)

Kodi: 59

..................

SAHARA është një material dekorativ i tretshëm në ujë me sipërfaqe rëre reliev. Ofron mbulim dhe shkëlqim të madh me qëndrueshmëri të madhe. Rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Nuancat: E disponueshme në nuancat e argjendit, ari, bronzi dhe nuancat e ngjyrosjes. (Karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml