RUST STABILIZER

________________________

RUST STABILIZER

Kodi: 06RUS

..................

Produkt special me bazë uji për stabilizimin dhe konvertimin e ndryshkut. Reagon kimikisht me ndryshkun duke e kthyer atë në hekur inert dhe parandalon rikrijimin e tij. Ofron ngjitje të lartë dhe mbrojtje të klasit të lartë. Efekti i produktit është i dukshëm nga ndryshimi i ngjyrës së sipërfaqes së ndryshkur.

Sasia: 1 lt