RUBBER STUFF

________________________

RUBBER STUFF (stuko vulosëse elastike me ngjitje të madhe)

Kodi: 14

..................

Stuko vulosëse elastike me ngjitje të madhe në shumicën e sipërfaqeve. Elasticiteti dhe vetitë e tij mbyllëse e lejojnë atë të përdoret në shumë aplikime (grykë shiu, shtëpi të parafabrikuara, fuga tarracash etj.). Mbush fuga deri në 5 cm gjerësi dhe 4 cm thellësi. Ai ruan elasticitetin e tij dhe ndjek tkurrjet dhe zgjerimet e sipërfaqeve duke siguruar edhe izolim. Rekomandohet për suva, beton, dru dhe çdo material inert.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe gri.

Sasia: 200gr, 400gr, 1kg, 5kg, 15kg